2102222733 6932422727 Γαλάτσι / Αθήνα
hero image
 


 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  
Kαρούσης Ιωάννης | Χωματουργικές Εργασίες Γαλάτσι Αττική

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, η επιχείρηση μας “KAΡΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, είναι στην διάθεσή σας για να υλοποιήσει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε στο Γαλάτσι και σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε έργο που αναλαμβάνουμε φέρεται εις πέρας με ευθύνη, σεβασμό προς το περιβάλλον και με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη.

Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές, καθώς και έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό.
 
     
     
 
 
 
 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 
την αποπεράτωση κάθε είδους απαιτητικού έργου, δημόσιου και ιδιωτικού φορέα, με επαγγελματισμό, προσοχή στη λεπτομέρεια, αμεσότητα και πάνω από όλα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
  Κατεδαφίσεις
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμούς
 
 
  Επιχωματώσεις
  Έργα Οδοποιίας
​​​​​​​  Βελτιώσεις Εδάφους
​​​​​​​  Μεταφορές Μπαζών
​​​​​​​  Διανοίξεις Καναλιών 
​​​​​​​  Καθαρισμοί Οικοπέδων
​​​​​​​  Διαμορφώσεις Περιβάλλοντος Χώρου
​​​​​​​  Αποψιλώσεις Οικοπέδων & Κτιρίων κ.α.
 
     
     
 


Η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, η εμπειρία ετών στις χωματουργικές εργασίες και η πιστή τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων σας εγγυώνται υπεύθυνα αποτελέσματα, συνέπεια και αξιοπιστία στη συνεργασία μας.

Επιθυμώντας να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, αλλά και να αποτελούμε την καλύτερη επιλογή στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, δεν παύουμε ποτέ να επενδύουμε σε κατάλληλο εξοπλισμό. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.

Στόχος μας είναι η ποιότητα εργασίας και η άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Τηλεφωνήστε μας να ζητήσετε προσφορά για την δική σας εργασία, την οποία θα διεκπεραιώσουμε με επαγγελματισμό.
​​​​​​​

 


 

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:  
Γαλάτσι, Χολαργό, Γέρακα, Γλυκά Νερά, Πεντέλη, Άγιο Στέφανο, Βόρεια Προάστια, Νότια Προάστια και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.